Till dig som behöver hjälp med marknadsföring i Lund

Hej igen, alla mina glada läsare! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni precis som jag har haft en fantastisk dag i det här fina vädret. Idag tänkte jag skriva om någonting som jag vet att det var ett par stycken av er som hade lite frågor och funderingar över i kommentarerna på ett annat inlägg som jag skrev tidigare i veckan. Det handlade om JH-Reklam som vänder sig till alla som vill locka in kunder och stärka sitt varumärke med hjälp av skyltdekor i Lund.

Som ni vet så har jag en kompis som äger ett litet, men helt eget företag som säljer produkter som hon gärna vill marknadsföra på ett bra sätt. Hon hade ju anlitat det här företaget som ni då såg i det här inlägget som jag skrev. Jag måste vara ärlig och säga att jag blev lite förvånad, positivt förvånad, över hur många små företagare jag hade som läste min blogg, men det är verkligen hur kul som helst att få veta! Jag hoppas att jag kan vara behjälplig på något sätt med denna rekommendation av företag och ni kommer säkert med deras hjälp att nå ut lite bättre till era kunder med hjälp av sådana här medel.