Få hjälp med fastighetsservice

Om du behöver en fastighetsskötare, så finns det en som är bra och som jag vill tipsa om. Han hjälper till med fastighetsservice dels i Linköping men även i Vikingastad och i Östergötland. Han är mycket duktig på det han gör!

Här är en mycket erfaren fastighetsskötare med många års erfarenhet. Det är så mycket du kan få hjälp med, alltifrån skötsel av grönytor till snickeriarbeten inne i husen och mycket mer. Jag vet att det finns många som anlitar honom för fastighetsservice och alla är mycket nöjda med hans arbete. Vem är det som nyttjar dessa tjänster? Jo det är företag med flera olika fastigheter, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Jag vet att det är många hyresgäster som lovordar det jobbet som görs, för det gör att det blir en trevlig boendemiljö och det är vad alla vill ha.

Kom gärna med tips på bra fastighetsskötare i andra områden också, så kan vi hjälpa varandra att hitta riktigt bra tjänster! Det är inte alltid lätt att hitta en bra och duktig fastighetsskötare som man känner sig trygg med. Så det är jag mycket tacksam för! Och inte bara jag, utan alla som troget och lojalt kommer hit till bloggen och läser.

Från det ena till det andra, ikväll ska jag åka till stan och äta middag på en ny restaurang som öppnat. Jag har sett reklamen för den och det verkar inte vara någon dyr historia. Jag är mycket nyfiken på hur det smakar och hur maten är! Det ska bli trevligt och mysigt, för det är ju trots allt fredag idag. Så jag passade på att boka en liten middag med min vän.

Det kommer nog att bli en riktigt god middag! Jag ska inte avslöja för mycket, men det ska bli en riktigt god middag! Ha det fint, på återseende!