Nillas Healing & Harmoni

Har någon av mina läsare hört talas om Nillas Healing & Harmoni? Hej och välkomna tillbaka hit till min lilla hörna av nätet! Idag så tänkte jag skriva om healing i Kungsbacka samt medialvägledning i Mölndal. Det här är nämligen någonting som har kommit upp rätt så frekvent här på bloggen under den senaste tiden och jag tycker att det för det första är oerhört roligt att det har varit så många av er som har vänt er till mig när det kommer till tips och råd. Jag tror att det hela kan ha mycket att göra med det faktumet att jag skrev en del om det här förut på den här bloggen, men sedan slutade och så har jag flyttat och så vidare.

Nu verkar det vara många av er som undrar vart det är jag går i dagsläget för att få healing och medialvägledning. Därför så tänkte jag försöka ta och vara så behjälplig som möjligt i dagens inlägg och faktiskt berätta det för er! Stället som jag idag går till heter som sagt Nillas Healing & Harmoni och hon är oerhört duktig på sin sak. Jag var ju väldigt bekväm med det andra stället som jag gick till innan jag flyttade, fast nu kan jag ju lugnt säga att jag har kommit så mycket längre i min personliga utveckling sedan jag började hos Nillas Healing & Harmoni. Hur som helst så kan jag verkligen varmt rekommendera henne till alla er som har hört av er och haft era frågor och funderingar. Jag tycker att det känns bäst om ni klickar er vidare via länken som jag lägger in här, så kan ni liksom kika lite på vad hon framför på sin sida och vad hon kan göra för just er. Jag tror verkligen att hon kan göra en hel del för alla som är mottagliga för det och därför så hoppas jag att alla ni som har visat ett intresse nu tar vara på det här tipset och kontaktar henne!

Du gillar kanske också...