Min hund trivs inte ensam

God förmiddag på dig, vad roligt att du har klickat in här för att läsa ett nytt inlägg. Idag kommer du få läsa ett inlägg om ett hunddagis i Norrtälje, det heter Stay and Play Hundcenter AB. Det är hunddagiset där jag har min hund om dagarna när jag är på jobbet, det är många av er som har frågat om det och därför tänkte jag idag skriva närmare om det.

När min hund var liten fungerade allting väldigt bra, min sambo var hemma om dagarna då hon jobbade hemifrån. Idag har hennes jobb ändrats lite och hon jobbar inte längre hemifrån, vilket har fått oss att hitta en ny lösning för hunden. Då min hund inte trivs med att vara ensam började vi leta efter hunddagis i Norrtälje där det fanns en plats för min fyrbenta kompis. Efter mycket letande hittade vi tillslut Stay and Play Hundcenter AB som hade en plats för min hund. Det var den perfekta lösningen för oss alla, alla skulle bli glada och nöjda genom att min hund skulle vara på hunddagis om dagarna. Vi hade väldig tur att hon kom in på dagiset bra, hon stormtrivdes från första stund. Det fick mig och min sambo att kunna slappna av, vi visste att hon nu var på en bra plats där hon mår bra. Sedan dess har allt fortsatt att gå bra, det har aldrig varit några bekymmer från varken vårt håll eller från hunddagisets. Ifall du har hund men inte vet hur du ska hantera dagarna när du inte är hemma tycker jag verkligen att du borde kolla över hunddagis, det är en bra lösning för alla inblandade. Om du bor i närheten tycker jag verkligen att du borde kika in detta hunddagis i Norrtälje, det är enligt mig ett riktigt bra hunddagis där ens hund är i bra händer.