En pålitlig städfirma

Hej igen, och välkomna tillbaka hit till min lilla blogg, alla mina härliga och glada läsare! Jag hoppas att alla har haft en fantastisk dag och att alla mår tipp topp. Som ni vet så brukar jag skriva om lite allt möjligt på den här bloggen och det mesta som händer i mitt liv brukar sluta upp i ett inlägg här. Jag tänkte idag skriva lite om någonting som jag tror att många av er skulle kunna dra stor nytta av, nämligen en städfirma här på Tyresö som jag själv har anlitat. Det här är någonting som av någon anledning har lyckats komma upp ganska så mycket i kommentarerna på mina inlägg för ett par veckor sedan då jag nämnde att jag hade anlitat en städfirma.

Jag tycker att det är oerhört kul att ni skriver, kommenterar och engagerar er på bloggen och jag försökte verkligen att svarar på er alla, men det har dock blivit väldigt mycket nu det senaste med både jobb, familj och blogg. Så jag ber er ha lite överseende med det, men jag hoppas att ni fortsätter för det är ju någonting som är hur trevligt som helst. I alla fall så hette den firman som jag anlitade DL Städ AB och arbetade hur noggrant, effektivt och engagerat som helst! Jag är så himla nöjd att jag lyckades hitta just den här städfirman och att de utför sitt jobb på ett så bra sätt.